Μαθήματα κιθάρας Καλλιθέα – Περιστέρι

ΘΑΝΟΣ ΣΦΕΝΔΟΥΡΑΚΗΣΠεριστέριΜαθήματα κιθάρας Καλλιθέα – Περιστέρι

ΣΠΟΥΔΕΣ

 • Απόφοιτος Μουσικού Σχολείου Πειραιά
 •  Aπόφοιτος του ωδείου Φίλιππος Νάκας – τμημα μοντέρνας κιθάρας και μοντέρνων θεωρητικών
 • Απόφοιτος του τμήματος μουσικής τεχνολογίας και ηχοληψίας της SAE του Λονδίνου.
 • Γνώσεις παραδοσιακών οργάνων, πιάνου και ανωτάτων θεωρητικών

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

 Διονύσης Τσακνής, Χρήστος Δάντης, Γιώργος Ρους, Σπύρος Γραμμένος, Magic De Spell, Λεωνίδας Μπαλάφας, Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, Μάρω Μαρκέλλου, Γιώργος Τσίγκος και Μαύροι Κύκλοι, Δημήτρης Λιόλιος, Νέα Τάξη Πραγμάτων, Tiny Jackal, Μάυρη Μαγιονέζα, Trendy Hooligans, Funkenstein κ.α.

More info…

Μαθήματα κιθάρας Καλλιθέα – Περιστέρι

 

Δοκιμαστικό μάθημα με τον Θάνο

Το Music Road είναι ένας Σύλλογος Μουσικής Εκπαίδευσης ο οποίος έχει ως στόχο να προάγει τη μουσική παιδεία και να την καταστήσει προσιτή σε όλους.

Τα μαθήματα γίνονται ομαδικά αλλά και ιδιαίτερα με μοντέρνες και διαδραστικές μεθόδους διδασκαλίας. Εκτός απ’ το καλλιτεχνικό αισθητήριο του παιδιού, καλλιεργούν την ομαδικότητα, τον ευγενή ανταγωνισμό, συναγωνισμό και συμβάλουν στην κοινωνικοποίηση του.

Μαθήματα Μουσικής Καλλιθέα – Περιστέρι

Το παιχνίδι είναι ένα μεγάλο μέρος της διδασκαλίας του M.R. Πιστεύουμε (όπως έχει παραδεχθεί από εκπαιδευτικούς και ψυχολόγους ανά τον κόσμο), ότι μέσα από ειδικά διαμορφωμένα παιχνίδια, τα παιδιά μέσω της διασκέδασης συγκεντρώνονται αποτελεσματικότερα και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Επίσης κατανοούν βαθύτερα τις πληροφορίες που λαμβάνουν ως «κανόνες» του κάθε παιχνιδιού γιατί χρειάζεται νά τις ανακαλούν διαρκώς στο μυαλό τους.

Η τεχνολογία έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας.

Προκειμένου τα παιδιά να την χρησιμοποιούν για ηλεκτρονικά παιχνίδια, μέσα δικτύωσης κ.α. Στο M.R. μαθαίνουν να την χειρίζονται εποικοδομητικά μέσω synthesizers, tablets, υπολογιστών, πεταλιέρες κλπ. και να παίζουν μουσική από αυτά, ακόμα και απ΄ το τηλέφωνο τους.

Στo Professional Class του M.R., τα μαθήματα γίνονται ιδιαίτερα, από καταξιωμένους και ενεργούς μουσικούς και οδηγούν τους μαθητές σε επαγγελματικά επίπεδα performing και teaching. Ο κύκλος σπουδών περιλλαμβάνει μια σειρά υποχρεωτικών και προαιρετικών μαθημάτων πέραν του οργάνου, όπως θεωρία, Αρμονία, Αντίστιξη, Φούγκα, Μοντέρνα σύνθεση, Dictee (γραφή παρτιτούρας εξ΄ ακοής), Εργαστήρια “play in a band”, Μουσική παραγωγή, Προγραματική-Κινηματογραφική μουσική, Programming (synthesizers), Sound design, Ειδικό τμήμα προετοιμασίας για το Πανεπιστήμιο της Μουσικολογίας και Δραματικές σχολές (τραγούδι- ερμηνεία).

 ΜΑΘΗΜΑΤΑ

 • Μουσικών οργάνων κλασικών και μοντέρνων (πιάνο, κιθάρες, drums, μπάσο, φωνητική, σαξόφωνο, τρομπετα)
 • Θεωρητικά μαθήματα (θεωρία,αρμονία,αντίστιξη,φούγκα,μοντέρνα σύνθεση), Dictée (γραφή παρτιτούρας έξ’ακοής)
 • Χορωδία
 • Εργαστήρια «play in a band» (μουσικά σύνολα)
 • Sound design-programming
 • Κινηματογραφική-προγραμματική μουσική
 • Junior Class – Μουσικοκινητική (για παιδιά από 18 μηνών και άνω)
 • Προετοιμασία για εισαγωγή σε Δραματικές Σχολές (τραγούδι-ερμηνεία)

Νέα σχολή στο Περιστέρι

Στον νέο σύλλογο στο Περιστέρι λειτουργούν και τμήματα χορών Latin, Tango, Hip Hop, Σύγχρονο, Μπαλέτο, Musical σε συνεργασία με το Unick Dance School.

Πληροφορίες για τα Μαθήματα στην Καλλθέα: 2109599947

στο Περιστέρι: 210576319