Μαθήματα Μουσικής Καλλιθέα

Το Music Road είναι ένας Σύλλογος Μουσικής Εκπαίδευσης ο οποίος έχει ως στόχο να προάγει τη μουσική παιδεία και να την καταστήσει προσιτή σε όλους.

ΜΟΥΣΙΚΟΚΙΝΗΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ - ORFF
ΜΟΥΣΙΚΟΚΙΝΗΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ – ORFF

Τα μαθήματα γίνονται ομαδικά αλλά και ιδιαίτερα με μοντέρνες και διαδραστικές μεθόδους διδασκαλίας. Εκτός απ’ το καλλιτεχνικό αισθητήριο του παιδιού, καλλιεργούν την ομαδικότητα, τον ευγενή ανταγωνισμό, συναγωνισμό και συμβάλουν στην κοινωνικοποίηση του.

Μαθήματα Μουσικής Καλλιθέα – Περιστέρι

Το παιχνίδι είναι ένα μεγάλο μέρος της διδασκαλίας του M.R. Πιστεύουμε (όπως έχει παραδεχθεί από εκπαιδευτικούς και ψυχολόγους ανά τον κόσμο), ότι μέσα από ειδικά διαμορφωμένα παιχνίδια, τα παιδιά μέσω της διασκέδασης συγκεντρώνονται αποτελεσματικότερα και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Επίσης κατανοούν βαθύτερα τις πληροφορίες που λαμβάνουν ως «κανόνες» του κάθε παιχνιδιού γιατί χρειάζεται νά τις ανακαλούν διαρκώς στο μυαλό τους.

Η τεχνολογία έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας.

Μουσική παραγωγή Καλλιθέα – Περιστέρι

Προκειμένου τα παιδιά να την χρησιμοποιούν για ηλεκτρονικά παιχνίδια, μέσα δικτύωσης κ.α. Στο M.R. μαθαίνουν να την χειρίζονται εποικοδομητικά μέσω synthesizers, tablets, υπολογιστών, πεταλιέρες κλπ. και να παίζουν μουσική από αυτά, ακόμα και απ΄ το τηλέφωνο τους.

Στo Professional Class του M.R., τα μαθήματα γίνονται ιδιαίτερα, από καταξιωμένους και ενεργούς μουσικούς και οδηγούν τους μαθητές σε επαγγελματικά επίπεδα performing και teaching. Ο κύκλος σπουδών περιλλαμβάνει μια σειρά υποχρεωτικών και προαιρετικών μαθημάτων πέραν του οργάνου, όπως θεωρία, Αρμονία, Αντίστιξη, Φούγκα, Μοντέρνα σύνθεση, Dictee (γραφή παρτιτούρας εξ΄ ακοής), Εργαστήρια “play in a band”, Μουσική παραγωγή, Προγραματική-Κινηματογραφική μουσική, Programming (synthesizers), Sound design, Ειδικό τμήμα προετοιμασίας για το Πανεπιστήμιο της Μουσικολογίας και Δραματικές σχολές (τραγούδι- ερμηνεία).

 ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Νέα σχολή στο Περιστέρι

Στον νέο σύλλογο στο Περιστέρι λειτουργούν και τμήματα χορών Latin, Tango, Hip Hop, Σύγχρονο, Μπαλέτο, Musical σε συνεργασία με το Unick Dance School.

Πληροφορίες για τα Μαθήματα στην Καλλθέα: 2109599947

στο Περιστέρι: 2105763194

Μουσικών οργάνων κλασικών και μοντέρνων Καλλιθέα Μαθήματα κιθάρας Καλλιθέα Μαθήματα Πιάνο Καλλιθέα Μαθήατα μπάσο Καλλιθέα Μαθήματα Ντραμς Καλλιθέα Μαθήματα Φωνητικής Καλλιθέα Μαθήματα Σαξοφώνου Καλλιθέα Μαθήματα Τρομπέτας Καλλιθέα Junior Class – Μουσικοκινητική (για παιδιά από 18 μηνών και άνω) Καλλιθέα Θεωρητικά μαθήματαΚαλλιθέα (θεωρία,αρμονία,αντίστιξη,φούγκα,μοντέρνα σύνθεση), Dictée (γραφή παρτιτούρας έξ’ακοής) Χορωδία Καλλιθέα Εργαστήρια «play in a band» (μουσικά σύνολα) Καλλιθέα Sound design-programming Καλλιθέα Κινηματογραφική-προγραμματική μουσική Καλλιθέα Προετοιμασία για εισαγωγή σε Δραματικές Σχολές (τραγούδι-ερμηνεία) Καλλιθέα​